Няня на час Header

Dădacă pentru o oră

Există situaţii cînd este necesar să plecaţi de acasă pentru cîteva ore o dată sau de două ori pe săptămînă, la teatru sau la şcoala auto, de exemplu. Poate că simplu vreţi să dedicaţi cîteva ore propriei persoane, să rezolvaţi anumite lucruri, dar nu aveţi cu cine să-l lăsaţi pe copilul dvs.

Dacă rudele şi apropiaţii nu vă pot înlocui în astfel de cazuri, folosiţi serviciul pe care vi-l oferă Centru de Dezvoltare pentru Copii "Smart Start" — Dădacă pentru o oră.

Pedagogii Centrului nostru vor petrece împreună cu copilul dvs. activităţi de dezvoltare corespunzătoare vîrstei copilului, îl vor implica în jocuri distractiv-educative, îi vor insufla dragostea pentru îndeletnicirile creative atît în cadrul Centrului nostru, cît şi acasă. Pedagogul-dadacă va lua copilul de la grădiniţă sau de la şcoală, va merge cu el la plimbare, va vizita diverse locuri recreative (expoziţii, muzee, teatre, concerte etc.). Dădaca va avea grijă de dezvoltarea copilului, selectînd materialele educative în funcţie de capacităţile individuale ale lui.

În Centrul nostru veţi găsi profesionişti adevăraţi!